Visites a la Manresa Desconeguda “La Pirelli, Patrimoni Industrial: de la fàbrica de barrets a un centre logístic de primer ordre”

Dies: Dijous 27 i divendres 28 d’agost
Ubicació:
Entrada per l’avinguda de la Pirelli
Hora:
De 17 a 20 h

Organitza: Ajuntament de Manresa
Hi col·laboren:
Pirelli Neumáticos S.A.U., Centre d’Estudis del Bages, Fundació Turisme i Fires de Manresa, Museu de la Tècnica de Manresa-Parc de la Séquia, Associació de restauració de vehicles antics de Bombers i Equip de Dynamics de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa

Visita al recinte de la fàbrica i als seus elements patrimonials més destacats: els edificis del segle XIX, la resclosa i turbina, la Nau Banbury i les instal.lacions més modernes

Caldrà portar mascareta i s’aconsella portar calçat còmode, aigua i protecció per la calor i els mosquits. Us convidem a fer alguna aportació al Banc dels Aliments, que té el magatzem a la Pirelli, per col.laborar en l’atenció a les persones que pateixen doblement els efectes de la Covid-19. Es demanen paquets d’arròs i pasta.

Al final de la visita es podran veure vehicles antics de Bombers i un prototip de cotxe  dissenyat i fabricat per estudiants de l’EPSEM.

Garantim el compliment de tots els protocols de seguretat. Per aquest motiu, les places són limitades i és imprescindible la reserva prèvia a partir de dilluns 24 d’agost a les 10 del matí, que es pot fer:

  • On-line al web de Manresa Turisme:
    www.manresaturisme.cat
  • Presencialment: Oficina de Turisme de Manresa (plaça Major,10)

Mesures de seguretat:

  • L’ús de mascareta és obligatori per accedir als espais i al llarg de tot el temps que hi estigueu.
  • A l’entrada disposareu de gel hidroalcohòlic per rentar-vos les mans.
  • Si no disposeu d’entrada anticipada i hi ha espai lliure haureu d’omplir un formulari amb les vostres dades personals per tal de complir l’obligatorietat de col.laborar amb el rastreig dels possibles casos de Covid-19.
  • L’entrada i sortida a les activitats estarà senyalitzada.
  • Caldrà que seguiu en tot moment les indicacions del personal acreditat.

Gràcies per la vostra comprensió i col.laboració. Junts ens en sortirem!

Organitzadors i col·laboradors: